Aquesta nit

Programació especial dedicada a la figura de Vicenç Ferrer

Arran de la mort del cooperant català a l'Índia, TV3 reemet l'entrevista que Núria Solé li va fer en el programa "(S)avis". I, tot seguit, el documental "Invisibles".

TV3 vol retre homenatge a Vicenç Ferrer, el cooperant català que ha mort aquesta matinada pels problemes respiratoris derivats d'una embòlia, i reemet l'entrevista que la periodista Núria Solé li va fer a Anantapur, dins del programa "(S)avis".

En aquella ocasió, l'equip del programa es va traslladar a l'Índia, on va ser rebut per aquest exjesuïta, un dels catalans més internacionals. Fins als 89 anys, Ferrer ha estat al peu del canó dins de la seva lluita contra la pobresa extrema i la marginalització dels intocables, els pobres entre els pobres de l'Índia.

En una apassionant entrevista, Ferrer ens va explicar els motors de la seva vitalitat i la capacitat transformadora tant del seu discurs com de la seva obra.

I després de "(S)avis", la pel·lícula documental "Invisibles", produïda per Javier Bardem, oferirà una mirada sobre les accions de les ONG a diferents punts del món de la mà dels directors Isabel Coixet, Mariano Barroso, Javier Corcuera, Fernando León de Aranoa, i Wim Wenders.
Anar al contingut